Sjamanistische Extractie, tweedaagse verdiepingsworkshop

Sjamanistische Extractie, tweedaagse verdiepingsworkshop

Start 02 november 2019 10:00 tot 03 november 2019 16:00

Bij Praktijk Eigen Wijze, Pastoor van der Marckstraat 43, 6551 ZR Weurt.

karien.pieterse@kpnmail.nl

024-3787403

http://www.praktijkeigenwijze.nl

Docent: Karien Pieterse


 

Wat houdt de workshop in?

Landen kwartExtractie is een sjamanistische techniek die gebruikt wordt om belemmerende energie bij een persoon te verwijderen. In de sjamanistische denkwijze is een van de oorzaken van ziekte dat iemand ‘teveel’ van iets heeft. Extractie is de techniek die gebruikt wordt voor het verwijderen van dit ‘teveel’, van een spirituele blokkade of energie (intrusion genoemd). Een intrusion zou je ook kunnen zien als energie die niet van jou is, het is energie op de verkeerde plek. En omdat die energie niet bij jou hoort, kan hij lichamelijke en psychische problemen veroorzaken. Het is de taak van de sjamaan om deze intrusion te herkennen, te lokaliseren en te verwijderen. Met behulp van de eerder geleerde techniek van het sjamanistisch reizen leer je de oorzaak van de klachten te herkennen en te verwijderen.

Deze techniek kun je ook voor dieren of (woon)ruimtes gebruiken. Met andere woorden, dit is een workshop waarin je leert om energetische rommel te verwijderen. Je leert dit volgens de methode van het kernsjamanisme zoals ontwikkeld door Michael Harner.

Om dit weekeind te kunnen volgen moet je eerst de basisworkshop ‘De reis van de sjamaan’ of een vergelijkbare workshop hebben gevolgd.

Meer informatie via de docent, zie: www.praktijkeigenwijze.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe gaat het in zijn werk

In dit weekeind
• wisselen theorie en praktijk elkaar voortdurend af,
• krijg je informatie over de soorten intrusions en de klachten die ze kunnen veroorzaken,
• leer je de techniek van extractie: een intrusion herkennen, lokaliseren en verwijderen,
• reis je voor hulp en steun naar je krachtdier en naar andere spirituele helpers,
• maak je reizen om antwoord te krijgen op vragen van jezelf en voor vragen van anderen,

Over de docent

Karien Pieterse geeft sinds 1989 Voetreflexzonemassage, Metamorfose massage, Quantum Touch, Reiki en Sjamanistische healing. Ze doet dit in haar eigen praktijk ‘Eigen Wijze’. Naast individuele consulten geeft zij cursussen Metamorfose massage en workshops Sjamanistische healingtechnieken. (Zie verder onder Docenten.)

Praktische informatie

Data: De workshop ‘Sjamanistische Extractie’ wordt gegeven op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 op beide dagen van 10.00 – 16.00 uur

Locatie: ‘Praktijk Eigen Wijze’, Pastoor van der Marckstraat 43, 6551 ZR Weurt (nabij Nijmegen).

Kosten: de kosten voor het weekeind zijn € 190,- (150,- voor studenten).

Aanmelden: zie bovenaan deze pagina de knop 'Aanmelden'.