Open les Mindfulness Yoga

Open les Mindfulness Yoga

Start 14 januari 2020 20:45 tot 22:00

Bij OGB

peter@moveconsultancy.nl

06 33 92 24 12

Docent: Peter Kooij


 
Mindfulness yoga is een meditatieve vorm van yoga, waarbij het aandachtig aanwezig zijn centraal staat. Alle lessen omvatten oefeningen met het lichaam als uitgangspunt. Maar het gaat daarbij niet om lenigheid of spierkracht. Bewust voelen, aandacht voor wat er speelt in lichaam en geest - dáár draait het om. Die houding neem je mee in alle oefeningen: in concentratie en rust; bij inspanning en ontspanning; in het leren natuurlijk te ademen; in staan, zitten, lopen; in meditatie. Zo vergroot je spelenderwijs je lichaamsbewustzijn.

De docent

Peter Kooij is docent yoga en meditatie; tevens trainer/coach persoonlijke communicatie en effectiviteit. Lees hier meer

Wat deelnemers zeggen

Cursisten omschrijven hun ervaringen vaak als: leren ontspannen; aandacht in het nu; stil worden; inzinken in jezelf; soepele, goede rug; rust in het zijn; rust en ruimte; geheel van mijn lichaam; spanningen opmerken en loslaten; aandachtig zijn. 

Overige informatie

Datum: dinsdag 14 januari 2020, 20:45 – 22:00 uur. Deelname verplicht niet tot verdere cursusdeelname. De kosten voor de Open les bedragen € 10,-. Deze les is tevens de eerste les van de gehele voorjaarcursus mindfulness yoga. Zie voor meer informatie het cluster Yoga, soefisme en sjamanisme.
Locatie:  OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. (gratis parkeren)
Aanmelden:  klik op de knop 'Aanmelden' bovenaan de pagina.