Open les: Compassie ONLINE

Open les: Compassie ONLINE

Start 08 september 2021 09:30 tot 11:00

info@kersenpit-mindfulness.nl

06 25024353

http://www.kersenpit-mindfulness.nl

Docent: Wendy Kersemaekers


Deze Open les is via Zoom eenvoudig te volgen op laptop, pc, tablet, of smartphone. Deelnemers kunnen zich op de gebruikelijke manier aanmelden via het aanmeldformulier (zie knop ‘Aanmelden’ hierboven). De docent neemt dan contact op. (De open lessen zijn online, de cursussen zelf zijn - zoveel als mogelijk - op locatie.)

Maak kennis met docent en training

Compassie is in iedereen aanwezig. Het is ons natuurlijke vermogen om een bewuste vriendelijke relatie met onszelf en anderen te ontwikkelen. Het gaat samen met ons verlangen dat we gelukkig willen zijn en anderen graag gelukkig willen zien. In moeilijke of stressvolle situaties is het soms niet zo eenvoudig om met een liefdevolle vriendelijke houding in contact te blijven met wat zich aandient, zonder dat het ons overspoelt. Het vraagt moed om het contact met bijvoorbeeld pijn en oncomfortabele gevoelens en gedachtes elke keer weer aan te gaan. Het vraagt vertrouwen en de bereidheid daarin verantwoordelijkheid te nemen. Met de training oefen je om compassie meer toe te laten in je denken, voelen en handelen.

Meer informatie over de mindfulness trainingen vind je binnen het cluster Mindfulness en Meditatie.

Deelname

Deelname aan de online open les op woensdagavond 8 september 2021 (9.30 - 11.00 uur) verplicht je niet tot cursusdeelname. Aanmelden is wel nodig: klik op de knop 'Aanmelden' bovenaan de pagina; de open les is gratis.