Open Interactief informatie-uur (Online)

Open Interactief informatie-uur (Online)

Start 14 september 2021 19:30 tot 20:30

monique@vol-leven.nu

06 - 41 31 09 21

http://www.vol-leven.nu

Docent: Monique Hoogakker


 

Dit Open Interactief Informatie-uur is via Zoom eenvoudig te volgen op laptop, pc, tablet, of smartphone. Deelnemers kunnen zich op de gebruikelijke manier aanmelden via het aanmeldformulier (zie knop ‘Aanmelden’ hierboven). De docent neemt dan contact op. (De open lessen zijn online, de cursussen zelf zijn - zoveel als mogelijk - op locatie.)

Maak kennis met docent en/of training

Geweldloze Communicatie of liever Verbindende Communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg. Het gedachtengoed gaat ervan uit dat “De meeste mensen deugen” dat mensen graag bijdragen aan het welzijn van anderen.

In dit open uur kun je kennis maken met Monique Hoogakker. We doen een korte oefening om te ervaren wat Verbindend Communiceren inhoudt en Monique vertelt kort iets over deze manier van communiceren. Daarna is er mogelijkheid om vragen te stellen over Verbindend Communiceren of over de trainingen Verbindend Communiceren, heartfulness (variant avondtraining of 2-daagse training) en Geweldloos Communiceren in Liefdesrelaties.

Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren. In de training leer je herkennen en te erkennen wat voor jou belangrijk is in het leven. Als je je hier meer bewust van wordt kan je beter zorgen voor deze behoeften en (meer) regie nemen. Het proces richt zich op communiceren over waarnemingen, gevoelens, behoeften en gewenste acties. Wanneer je meer helderheid krijgt wat jou en mij beweegt kan dat leiden tot meer kwaliteit in relatie met jezelf, je partner, familieleden, vrienden en collega’s.

De trainer

Monique Hoogakker is gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Ze had het voorrecht om bij Marshall Rosenberg zelf te studeren. Voor meer informatie zie 'Docenten'

Deelname

Deelname aan het open interactief informatie uur via zoom op dinsdag 14 september 2021 verplicht je niet tot cursusdeelname. Aanmelden is wel nodig: klik op de knop 'Aanmelden' bovenaan de pagina. Dit open uur is gratis.