Terugkomavond mindfulness en compassie

Terugkomavond mindfulness en compassie

Start 20 april 2022 19:30 tot 21:30

Bij Jewel Heart

info@kersenpit-mindfulness.nl

06-25024353

http://www.kersenpit-mindfulness.nl

Docent: Wendy Kersemaekers


 

Waarom deze training?

Verfris en versterk je mindfulnessbeoefening. Door deel te nemen krijg je een impuls om de beoefening levendig te houden. De wisselende thema's zorgen voor nieuwe inspiratie, zodat je weer mindful je leven in kunt. Voortgaande beoefening van mindfulness zorgt ervoor dat je minder snel terugvalt in oude patronen. Je blijft fris en opmerkzaam en staat meer open voor het huidige moment.

Is deze training iets voor mij?

De terugkombijeenkomsten zijn bedoeld voor cursisten die eerder een cursus ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd. Cursisten die elders een training mindfulness (8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag) hebben gevolgd zijn ook van harte welkom.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema (nadere info volgt). Tijdens een terugkomavond herhalen we één of twee basisoefeningen uit de cursus en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Wat deelnemers ervaren

"Altijd weer verrassend wat er op zo’n bijeenkomst met mij gebeurt. Het geeft steun om samen met anderen die ik vaak niet ken te oefenen. Het geeft een gevoel van verbondenheid en het helpt om te weten dat ik niet de enige ben die het lastig vindt om mindfulness in mijn dagelijks leven te integreren."

Praktische informatie

Data: woensdagavond 20 april 2022

Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

Plaats: Jewel Heart, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen

Kosten: € 20,-

Docent

Wendy Kersemaekers is ervaren en gecertificeerd mindfulness trainer, categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN, erkend mindfulness supervisor van de VMBN en compassietrainer categorie A (Zie verder onder Docenten.)

 

HFC knop Aanmelden