Stiltedag Mindfulness training in aandacht

Stiltedag Mindfulness training in aandacht

Van 05 oktober 2019 09:30 tot 16:30

Bij Van Slichtenhorststraat 81, Nijmegen

Labels: Ted van RijtWat brengt een stiltedag je?

Een stiltedag geeft verdieping aan je mindfulnessbeoefening. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt. Het brengt je thuis bij jezelf.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een stiltedag worden bijna alle formele oefeningen (zit- en loopmeditatie, bewegingsoefeningen, bodyscan) van de mindfulnesstraining aangeboden en daarnaast is er ruimte voor een wandeling in stilte. Tussendoor is er gelegenheid om opmerkzaamheid te oefenen tijdens de lunch en koffie/theepauzes.

Waarom werkt dit?

Door een dag voornamelijk gericht te zijn op wat er zich van binnen afspeelt aan lichaamsgewaarwordingen, gevoelens, emoties en gedachten ontstaat vanzelf een diepere doorleving en inzicht van wat van waarde is in jouw leven.

Wat deelnemers ervaren

"Het heeft me zo goed gedaan om echt een dag tijd te nemen voor mezelf en tot rust te komen. Innerlijk verstild ga ik vol vertrouwen terug naar huis"

"De dag heeft mij mooie inzichten opgeleverd waar ik mee verder kan"

Voor alle Stiltedagen geldt:

Datum en tijd zaterdag 5 oktober 2019 van 09.30 - 16.30 uur
Aantal cursisten 8 - 20
Locatie Van Slichtenhorststraat 81
Prijs € 60,- incl. btw

Aanmelden tot uiterlijk twee dagen voor de stiltedag. (Zie de knop 'Aanmelden', bovenaan de pagina.)

Cursisten die eerder een cursus ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd en cursisten die elders een training Mindfulness (8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag) hebben gevolgd zijn ook van harte welkom. De stiltedagen vallen samen met de stiltedagen van een lopende Mindfulness groep.

 

Locatie

LET OP! Het Han Fortmann Centrum verhuist zomer 2019. De locatie voor de Stiltedag is nog niet vastgesteld; nadere informatie volgt.