Kennismaking met de workshop sjamanisme NU ONLINE

Kennismaking met de workshop sjamanisme NU ONLINE

Van 28 augustus 2020 19:30 tot 20:30

karien.pieterse@kpnmail.nl

024-3787403

http://www.praktijkeigenwijze.nl

Labels: Karien Pieterse


 

Deze Open les is via Zoom eenvoudig te volgen op laptop, pc, tablet, of smartphone. Deelnemers kunnen zich op de gebruikelijke manier aanmelden via het aanmeldformulier (zie knop ‘Aanmelden’ hierboven). De docent neemt dan contact op. (De open les is online, de cursus zelf is op locatie.) 

Maak kennis met docent en de workshop Sjamanisme

Deze kennismakingsles is een korte introductie in het (kern) sjamanisme en in de werkvormen die tijdens de workshop worden gebruikt.

Sjamanisme is een oeroude methode die gebruikt wordt voor heling en welzijn. Niet alleen voor de genezing van mensen, maar ook voor die van onze aarde en van al het leven wat zich daarop bevindt. Waar je sjamanisme ook tegenkomt, ze richt zich op heling, op welbevinden en op het herstellen van evenwicht en harmonie van alles wat leeft. De sjamanistische reis is een belangrijke techniek in deze methode. Een sjamaan kan bewust in een andere bewustzijns­toestand komen om naar een andere werkelijkheid te reizen. Hij of zij doet dit met de bedoeling kennis, wijsheid, kracht of informatie te vergaren om anderen of zichzelf te helpen. Een sjamaan reist altijd met behulp van zijn spirituele helpers. Tijdens de workshop maak je kennis met de techniek van sjamanistisch reizen en leer je je krachtdier en andere spirituele helpers kennen.

Voor meer informatie zie: de workshop ‘De reis van de sjamaan’ – Tweedaagse workshop

De trainer

Karien Pieterse geeft workshops waarin de verschillende sjamanistische healingtechnieken geleerd worden. Voor meer informatie zie 'Docenten'

Deelname

Deelname aan deze open les op vrijdag 28 augustus verplicht je niet tot deelname aan de workshop. Aanmelden is wel nodig: klik op de knop 'Aanmelden' bovenaan de pagina. Dit open uur is gratis.