Open les Mindfulness Yoga (LET OP: nieuwe datum)

Open les Mindfulness Yoga (LET OP: nieuwe datum)

Op 19 september 2022

peter@moveconsultancy.nl

06 33 92 24 12

Docent: Peter Kooij


 

Deze Open Les valt samen met  de eerste les van de nieuwe maandagavondcursussen. Er is een cursus van 19.00 tot 20.15 uur en een van 20.30 tot 21.45 uur. De aanvankelijk geplande Open Les van 29 augustus vervalt. Belangstellenden kunnen, in overleg met de docent, vrijblijvend deelnemen aan een van beide eerste lessen op maandag 19 september.  Aanmelden kan via het aanmeldformulier. De docent neemt dan contact op.

Is Mindfulness Yoga iets voor mij?

Mindfulness yoga is een meditatieve vorm van yoga, waarbij het aandachtig aanwezig zijn centraal staat. Alle lessen omvatten oefeningen met het lichaam als uitgangspunt. Maar het gaat daarbij niet om lenigheid of spierkracht. Bewust voelen, aandacht voor wat er speelt in lichaam en geest - dáár draait het om. Die houding neem je mee in alle oefeningen: in concentratie en rust; bij inspanning en ontspanning; in het leren natuurlijk te ademen; in staan, zitten, lopen; in meditatie. Zo vergroot je spelenderwijs je lichaamsbewustzijn.

Voor meer informatie vind je binnen het cluster Yoga & Communicatie

Maak kennis tijdens een open les

Tijdens een open les kun je kennismaken met de cursus en de docent. Deelname verplicht je tot niets. Een open les geeft je de mogelijkheid om rustig aan te voelen of de cursus of activiteit bij je past.

Wat deelnemers zeggen

Cursisten omschrijven hun ervaringen vaak als: leren ontspannen; aandacht in het nu; stil worden; inzinken in jezelf; soepele, goede rug; rust in het zijn; rust en ruimte; geheel van mijn lichaam; spanningen opmerken en loslaten; aandachtig zijn. 

De docent

Peter Kooij is docent yoga en meditatie; tevens trainer/coach persoonlijke communicatie en effectiviteit. Lees hier meer

Praktische informatie

Datum: maandagavond 19 september 2022

Tijd: 19.00 - 20.15 uur of van 20.30 - 21.45 uur.

Locatie: Jewel Heart, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen (zaal: Asanga).

Kosten: De Open Les is gratis.

Startniveau: beginner of enige yoga-ervaring

Tijdsinvestering: naast de hierboven vermelde contacturen geen.

 

HFC knop Aanmelden