Stiltedag mindfulness

Stiltedag mindfulness

Start 04 maart 2023 10:30 tot 16:30

Bij De Zendo

info@kersenpit-mindfulness.nl

06-25024353

Docent: Wendy Kersemaekers


 

Stiltedag Mindfulness

Een stiltedag geeft verdieping aan je mindfulnessbeoefening. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt. Het brengt je thuis bij jezelf.

Is deze dag iets voor mij?

De Stiltedag is bedoeld voor cursisten die eerder een cursus ‘Mindfulness: training in aandacht’ hebben gevolgd bij het Han Fortmann Centrum of elders (8 bijeenkomsten van 2,5 uur). De stiltedagen vallen samen met de stiltedagen van een lopende mindfulnessgroep.

Door een dag voornamelijk gericht te zijn op wat er zich van binnen afspeelt aan lichaamsgewaarwordingen, gevoelens, emoties en gedachten ontstaat vanzelf een diepere doorleving en inzicht van wat van waarde is in jouw leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een stiltedag worden bijna alle formele oefeningen (zit- en loopmeditatie, bewegingsoefeningen, bodyscan) van de mindfulness training aangeboden en daarnaast is er ruimte voor een wandeling in stilte. Tussendoor is er gelegenheid om opmerkzaamheid te oefenen tijdens de lunch en koffie/thee pauzes.

Wat deelnemers ervaren

"Het heeft me zo goed gedaan om echt een dag tijd te nemen voor mezelf en tot rust te komen. Innerlijk verstild ga ik vol vertrouwen terug naar huis"

"De dag heeft mij mooie inzichten opgeleverd waar ik mee verder kan"

Kosten

€ 60,- incl. btw

Praktische informatie

Datum: zaterdag 4 maart 2023.

Tijd: 10.30 - 16.30 uur

Plaats: De Zendo, Profetenlaan 2, Heilig Landstichting (bij Nijmegen)

Aantal cursisten: 8 - 20

Docent

Wendy Kersemaekers is ervaren en gecertificeerd mindfulnesstrainer, categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN, erkend mindfulness-supervisor van de VMBN en compassietrainer categorie A. Lees meer over Wendy op de pagina Docenten 

 

HFC knop Aanmelden

Aanmelding kan tot uiterlijk twee dagen voor de stiltedag.