Starterstraject zenmeditatie

Starterstraject zenmeditatie

Bij Zendo

dick.verstegen@gmail.com

06-53776474 of 024-7850103

http://www.zennijmegen.nl

Labels: Leerling van zenleraar Dick Verstegen


 

Voor zijn zenprogramma werkt het Han Fortmann Centrum nauw samen met Zen Centrum Nijmegen dat onder leiding staat van Dick Verstegen, docent aan het Han Fortmann Centrum. Zodra de coronaregels het toelaten begint bij Zen Centrum Nijmegen een starterstraject voor zenmeditatie. Het traject omvat vijf bijeenkomsten op donderdagavond van 19.45 tot 21.30 uur. Dit traject is erop gericht instroming in een doorgaande groep van ons centrum mogelijk te maken en/of op eigen kracht thuis te mediteren. De kosten voor dit traject bedragen € 75,-- p.p.

Wat houdt het starters-traject in?

Het introductietraject maakt je in vijf bijeenkomsten vertrouwd met alle facetten van de zitmeditatie (zazen) en we behandelen ook actuele onderwerpen, die raken aan het dagelijks leven. Deelnemers ontvangen het e-book Zen – de sprong naar nu, een inleiding in het zenboeddhisme, dat door Dick Butsugen Verstegen sensei, de leraar van Zen Centrum Nijmegen, is geschreven. Onderwerpen van het starterstraject zijn o.m.:

Deze training is een opstap naar deelname in een doorgaande groep voor het hele semester. De kosten voor die deelname in de doorgaande groep zijn standaard: € 34,- p.m.; of draagkrachttarief: € 27,- p.m. op basis van automatische afschrijving die je zelf regelt. Bij deelname aan een doorgaande groep verbind je je voor zes maanden. Daarna is opzegging per maand mogelijk.  

Begin cursus en data starters-traject

Zodra de coronamaatregelen dat toelaten

Docent

Dick Verstegen sensei of een van zijn studenten.

Plaats

Zen Centrum Nijmegen, Petruslaan 1, Heilig Landstichting.

Kosten starters-traject

€ 75,-.

Aanmelden

Zie knop 'Aanmelden' bovenaan deze pagina.