Meer mindfulness in je leven - Jaargroep [NIEUW]

Meer mindfulness in je leven - Jaargroep [NIEUW]

Start 08 september 2022 19:30 tot 21:30

Bij Jewel Heart (eerste drie bijeenkomsten daarna in Zendo)

info@kersenpit-mindfulness.nl

06-25024353

http://www.kersenpit-mindfulness.nl

Docent: Wendy Kersemaekers


 

Meer mindfulness in je leven - Jaargroep

Merk je dat je na de mindfulnesstraining weer terugvalt in oude patronen en dat het geleerde naar de achtergrond gaat? Wil je je mindfulnessvaardigheden verder ontwikkelen en blijven toepassen in je leven?

De achtweekse training is het begin van de rest van je leven, zoals dat bij de laatste bijeenkomst zo mooi heet. Het valt vaak niet mee om er na de training mee verder te gaan. Maar als je daarna regelmatig samen blijft oefenen en uitwisselen, blijf je geïnspireerd, blijft mindfulness in je leven, waarbij je met en van elkaar leert. In deze jaargroep ga je meer en meer jouw manier van beoefening ontwikkelen en de vruchten hiervan plukken. Denk hierbij aan het meer bewust zijn, anders omgaan met lastige situaties of gevoelens, het herkennen en ombuigen van automatische patronen, en het ervaren van meer regie over jezelf.

Is deze training iets voor mij?

Deze jaargroep is bedoeld voor mensen die een mindfulnesstraining gevolgd hebben, die graag samen met anderen hun mindfulness beoefening willen verdiepen, en zich voor een jaar willen committeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze jaargroep is een (grotendeels) vaste groep die 10 keer bij elkaar komt verspreid over een jaar van september t/m juni (ongeveer 1 keer per maand). De bijeenkomsten duren 2 uur. We besteden zeker de helft van de tijd aan oefeningen aan de hand van verschillende thema’s met aandacht voor verdieping en toepassing in je dagelijks leven. In de uitwisseling maken we gebruik van interpersoonlijke mindfulnessbeoefening: mindful spreken en luisteren.

Naast de bijeenkomsten is het ook de bedoeling dat je thuis oefent, zodat je jouw manier van beoefenen verder ontwikkelt, en mindfulness en de bijbehorende bewustwording, emotieregulatie en milde grondhouding steeds meer in je leven komt.  

Kosten

Prijs (normaal tarief) € 300,- incl. btw
Prijs (zakelijk tarief) € 400,- incl. btw
Prijs (studenten tarief)  € 200,- incl. btw

Kosten zijn inclusief intake, studiemateriaal en koffie/thee.

* Voor het studententarief komen in aanmerking studenten tot 27 jaar die staan ingeschreven bij het hbo-instelling of universiteit, over een college- of hbo-kaart beschikken en voor hun inkomen een beroep doen op de wet studiefinanciering.

Praktische informatie

Data: maandelijks op donderdag: 8 sep., 6 okt., 3 nov., 1 dec. 2022, 2 feb., 2 mrt., 6 apr., 11 mei, 1 jun., 29 jun. 2023.

Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

Plaats: Start in Jewel Heart, vanaf ongeveer 1 december: Zendo, Profetenlaan 2, Heilig Landstichting

Vereiste vooropleiding: mindfulness training in aandacht (MBSR of MBCT)

Tijdsinvestering: naast de hierboven vermelde contacturen wordt 20-30 minuten oefentijd per dag geadviseerd.

Docent

Wendy Kersemaekers is ervaren en gecertificeerd mindfulness trainer, categorie 1 van de beroepsvereniging VMBN, erkend mindfulness supervisor van de VMBN en compassietrainer categorie A. Lees meer over Wendy op de pagina Docenten

HFC knop Aanmelden