Open les Mindfulness Yoga ONLINE

Open les Mindfulness Yoga ONLINE

Start 10 januari 2022 19:30 tot 20:45

peter@moveconsultancy.nl

06 33 92 24 12

Docent: Peter Kooij


 

Deze Open les is via Zoom eenvoudig te volgen op laptop, pc, tablet, of smartphone. Deelnemers kunnen zich op de gebruikelijke manier aanmelden via het aanmeldformulier (zie knop ‘Aanmelden’ hierboven). De docent neemt dan contact op en mailt het linkje naar Zoom. (De open lessen zijn online, de cursussen zelf zijn - zoveel als mogelijk - op locatie.)

Mindfulness yoga is een meditatieve vorm van yoga, waarbij het aandachtig aanwezig zijn centraal staat. Alle lessen omvatten oefeningen met het lichaam als uitgangspunt. Maar het gaat daarbij niet om lenigheid of spierkracht. Bewust voelen, aandacht voor wat er speelt in lichaam en geest - dáár draait het om. Die houding neem je mee in alle oefeningen: in concentratie en rust; bij inspanning en ontspanning; in het leren natuurlijk te ademen; in staan, zitten, lopen; in meditatie. Zo vergroot je spelenderwijs je lichaamsbewustzijn.

De docent

Peter Kooij is docent yoga en meditatie; tevens trainer/coach persoonlijke communicatie en effectiviteit. Lees hier meer

Wat deelnemers zeggen

Cursisten omschrijven hun ervaringen vaak als: leren ontspannen; aandacht in het nu; stil worden; inzinken in jezelf; soepele, goede rug; rust in het zijn; rust en ruimte; geheel van mijn lichaam; spanningen opmerken en loslaten; aandachtig zijn. 

Overige informatie

Datum: maandagavond 10 januari 2022, 19.30 - 20.45 uur. Deelname verplicht niet tot verdere cursusdeelname. De Open les is gratis. Voor meer informatie zie  cluster Yoga, soefisme en sjamanisme.

Aanmelden:  klik op de knop 'Aanmelden' bovenaan de pagina.