• Agenda01 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda07 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda04 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda03 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda06 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Agenda05 Mindfulnes Nijmegen Fortmann Cursussen
 • Home
 • Opleiding en coaching
 • Coaching

Coaching

 

Verschillende trainers van het Han Fortmann Centrum zijn ook actief als coach. Ze ondersteunen in hun werk de persoonlijke ontwikkeling van hun cliënten, waarbij zij – naast eigen specifieke kwaliteiten en ervaring – nadrukkelijk de kernwaarden van het HFC inbrengen, zoals zingeving, levensvreugde en vitaliteit.

Voor coaching kunt u bij het HFC terecht bij de volgende coaches:

Dick Verstegen – Personal coaching, zen-coaching, zingeving, korte en langere specifieke coachingstrajecten. Praktische aanpak die vertrouwen wekt in de eigen mogelijkheden van de cliënt. Zijn motto is een tekst van Loesje: ‘Wees jezelf er zijn al zoveel anderen.’ Een cruciale vraag in zijn coaching is: wat raakt je? Elke cliënt maakt een verslag van het gesprek en voortgang nadien. Een gesprek duurt gewoonlijk anderhalf uur. Uit het verslag volgt de agenda voor de volgende sessie. Info: www.zennijmegen.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53 77 64 74.

Peter Kooij – Werkgebieden: persoonlijke communicatie en effectiviteit; stress en RSI; heroriëntatie op werk; levensvragen en zelfbezinning; een goed gesprek. Zijn motto: 'Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.' In een eerdere fase van zijn leven was hij onder meer docent medische biologie (8 jaar). Nu is hij al lange tijd actief als docent persoonlijke communicatie en docent mindfulness yoga. Het maakt dat hij zowel intuïtieve als analytische kwaliteiten in kan zetten. Info: www.moveconsultancy.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-33 92 24 12.

Ted van Rijt – Mindfulness- en Compassietrainer. Kenmerkend voor zijn aanpak is een aandachtige manier van luisteren. Wat wordt er nu werkelijk gezegd? Wat wil gezien of gehoord worden? Is het mogelijk ruimte te maken in je leven voor datgene wat zich aandient? De aanpak steunt op het aanwezige vermogen bij de cliënt te kiezen voor wat er werkelijk toe doet in het leven. Daar hoort bij afscheid nemen van wat voorbij is en moed om een nieuwe nog onbekende toekomst tegemoet te treden. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50 63 32 99.

Wendy Kersemaekers – Heb je persoonlijke thema’s die om verdere verdieping vragen, dan ben je welkom bij Wendy Kersemaekers voor individuele coaching. Dit kan je helpen om te verhelderen, inzicht te krijgen, mildheid te ontwikkelen, en je anders te verhouden tot wat zich aandient. Je leert om mindfulness daadwerkelijk toe te passen in  jouw leven. Ze werkt vooral op basis van mindfulness en compassie, maar maakt indien nodig, ook gebruik van technieken uit de psychosynthese. Info: www.kersenpit-mindfulness.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-25 02 43 53.

 

 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 1
  Spanning is wie je denkt te moeten zijn.
  Ontspanning is wie je bent.
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 2
  Zullen we samen
  onszelf zijn?
 • Fortmanncentrum Mindfulness Nijmegen Banner 3
  In de stilte van het denken
  hoorje de antwoorden.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de HFC Nieuwsbrief.

Invalid Input

Invalid Input

Contact

fortmanncentrum logo

 


Hoofdlocatie

Boeddhistisch centrum Jewel Heart
Hatertseveldweg 284
6532 XX Nijmegen

i hanfortmanncentrum.nl
e info@hanfortmanncentrum.nl
m 06 50 63 32 99

Neem contact met mij op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input